06.12.2019 Blief fit, wandel een Ommetje mit

Wandelen werkt! Wandelbeleving door Natuur, Gezellig en Cultureel Ommetje. Uw wandelcoaches zijn Eltjo Glazenburg en Els Eckhardt en we wandelen in twee groepen in tegengestelde richting.

Datum: woensdagochtend 11 december Kamp De Beetse.

Er geldt een maximum aan 60 wandelaars! De inschrijving gaat open op donderdag 5 december om 18.00 uur. Samen in dezelfde groep wandelen? Vermeld dit bij opgave. Eltjo Glazenburg bepaalt in welke groep je wandelt!

De koffie staat vanaf 9.00 uur klaar bij Kamp De Beetse, Zevenmeersveenweg 10, 9551VV Sellingen. Parkeren op hun parkeerterrein aan de Zevenmeersveenweg. Niet rondom de Barak!

We wandelen vanuit Kamp De Beetse door de bossen en velden van Jipsingboertange en Sellingen. Bij terugkomst, tegen 11.30 uur, kunt u wederom genieten van een kopje koffie/thee. U kunt nu niet genieten van de film over Kamp de Beetse, maar er zijn medewerkers aanwezig die u alle informatie kunnen verschaffen.

De wandeling is 8 - 9 km lang! Aangezien de grond erg drassig kan zijn, worden waterdichte schoenen van harte aanbevolen.

De wandeling kost € 1,50. Alle consumpties zijn voor eigen rekening.

Kamp De Beetse is momenteel in restauratie en heeft geen soep in de aanbieding: kopje koffie/thee € 2,00 inclusief wat lekkers.

Opgave wandeling is verplicht want bij heel slecht weer wordt het Ommetje vroeg in de ochtend om 7.15 uur afgemeld via de mail. Ook Kamp De Beetse wil graag het aantal wandelaars weten.

Deelname aan mijn wandelingen is op eigen risico en voor eigen verantwoordelijkheid.

Opgave

of M 06-15027999