02.06.2020 Zwembad 't Vlasmeer gaat open

Maandag 15 juni gaat zwembad 't Vlasmeer open. Het was lange tijd onzeker, maar Optisport heeft samen met de werkgroep heel hard hun best gedaan om dit te realiseren.

Meer informatie over abonnementen, openingstijden, zwemles en protocollen volgt in de loop van de week. We hopen dat u een abonnement wilt aanschaffen om hiermee het zwembad te steunen. Wij vragen dit jaar niet om een donateursbijdrage voor de werkgroep maar hopen dat u een abonnement of een twaalf badenkaart voor het zwembad koopt, zodat Optisport ook dit onzekere jaar voldoende inkomsten heeft. Mocht u toch graag een gift willen geven aan de werkgroep dan kan dit op het volgende rekeningnummer: NL72RABO 0380 7090 15 t.n.v. Behoud ‘t Vlasmeer.

Toekomst
Vorig jaar hebben we gehoord dat het bad vanaf 2021 nog zeker 10 jaar open kan blijven. De voorwaarden waaronder moeten door de gemeente nog verder uitgewerkt worden. Er is vertraging ontstaan omdat er door de gemeente nieuwe voorwaarden zijn gesteld, nadat wij al onze plannen al samen met Optisport hadden ingediend. Er moet nu nog overeenstemming gezocht worden over  eigendom van het zwembad en over de te ontvangen subsidie. Hierover spreken wij deze week verder met de gemeente maar dit is nog geen gelopen zaak. 2020 wordt gezien als een overgangsjaar en daarom mocht het budget voor groot onderhoud bij de gemeente niet aangesproken worden. Dit is ook de reden dat het bad nog niet gecoat is en dat er nog andere werkzaamheden niet hebben plaatsgevonden.

Vrijwilligers

Wij zijn ook op zoek naar vrijwilligers, mensen die zouden willen besturen, mensen die vooral goed zijn in klussen of tuinieren of mensen die we aan kunnen spreken als we een keer een klusje hebben.

Als je het zwembad op welke manier dan ook wilt steunen spreek ons aan of stuur een appje of mailtje naar:

Jeannet Deuring: E-mail  M 06-50671391
Thérèse Kip: E-mail  M 06-29209533
Lilian Kruiter:  E-mail  M 06-23772106
Fianne Koudstaal: E-mail  M 06-30430905
Henny Wilts: E-mail  M 06-53940447

We willen graag een lijst maken met vrijwilligers die we kunnen vragen om te helpen indien nodig.

Alvast bedankt!

Werkgroep zwembad 't Vlasmeer