28.06.2012 Oldtimers op de Woldbrink op dinsdag 3 juli

Op dinsdag 3 juli zijn er zeker 30 oldtimers te bewonderen.

Eind vorig jaar hadden we het idee om een oldtimertreffen te regelen tijdens deze feestweek. Het past perfect binnen het thema. Maar even zoiets opzetten vraagt veel tijd, maar vooral goede connecties.

Dankzij de Onstwedder Gaarv'n hebben we een lijst met namen en klassieke auto's gekregen en konden we de bezitters hiervan bellen. En zo ging het balletje rollen. Al vrij snel hadden we contact met de secretaris van een oldtimerclub en die heeft al zijn leden aangeschreven.

Inmiddels hebben we al meer dan 30 verschillende oldtimers die op de dinsdagavond aan bezoekers worden geshowd. Denk aan de klassieke Kever, Mercedes, Opel, Cadillac en zelfs een Aston Martin. De Woldbrink staat vol met echte oldtimers.

Daarnaast komen er verschillende Harley Davidsons die nog een verrassing in petto hebben. Het Kreidler Cup Racing Team zal tussen 19.00 uur en 21.00 uur een demonstratie verzorgen door de Dorpsstraat.

Dit alles vindt plaats rondom ons eigen gezellige terras op de Woldbrink en onder het genot van muziek uit de jaren zestig.

Website