17.02.2021 Welstad zoekt 2dekans smartphones!

Heb jij thuis nog een smartphone waar je niets meer mee doet, maar die zeker nog een tweede kans verdient en zou je iemand daar blij mee willen maken? Lees dan onderstaand bericht en bekijk waar jij je oude smartphone in kan leveren.

Alle ingezamelde telefoons doneren we aan het Taalhuis in de gemeente Stadskanaal. Het Taalhuis ondersteunt mensen bij het beter leren lezen, schrijven, rekenen en omgaan met de computer/telefoon.
Is het niet ontzettend fijn dat mensen die daar behoefte aan hebben op deze manier geholpen kunnen worden? Voor het leren omgaan met een telefoon, is een telefoon nodig.
De aanschaf van een nieuwe telefoon is duur, maar we kunnen natuurlijk ook gebruik maken van tweedekans smartphones. En daar hebben we jou bij nodig!

We maken de coördinator en deelnemers van het Taalhuis ontzettend blij met een tweedekans smartphone! Hopelijk zien we jou bij één van de onderstaande inleverpunten.

Vragen?
Neem gerust contact op Milena Oldenziel, Buurtwerker bij Welstad.
M 06-36010610 of mail.

Inleverpunten Welstad:

De Bolster, Boslaan 46 Onstwedde. Op maandag en donderdag van 09:00 tot 17:00 uur kun je hier je oude telefoon inleveren.

Hoofdkantoor, Gandhiplein 5, Stadskanaal. Hier kun je dagelijks terecht van 09:00 tot 17:00 uur om je oude telefoon in te leveren.

Alvast bedankt voor je donatie aan het Taalhuis!

E-mail

Website