10.05.2018 Wegwerkzaamheden Luringstraat

In opdracht van het ingenieursbureau van de provincie Groningen  worden door de firma "De Wilde Wegenbouw B.V." een aantal werkzaamheden uitgevoerd op de N365.

Het betreft hier:

Het aanpassen en vervangen van de middenstrook van grijs graniet in de schoolzone in de bebouwde kom te Alteveer, dit naar aanleiding van klachten over geluidshinder.

Het vervangen van de tussenlaag en de deklaag binnen de bebouwde kom van Onstwedde, het betreft hier het gedeelte Luringstraat tussen de aansluiting Verlengde Luringstraat en de Dorpsstraat, de rotonde gelegen op de aansluiting Dorpsstraat/Luringstraat zal in zijn geheel in het groot onderhoud worden meegenomen.

Dit brengt met zich mee dat de N365, tussen de aansluiting N366/Alteveer en de rotonde Dorpsweg/Luringstraat te Onstwedde gedeeltelijk zal worden afgesloten ter plaatse van de uit te voeren werkzaamheden, verkeer zal middels routeborden worden omgeleid.

De werkzaamheden in beide dorpen staan gepland in week 23, van maandagmorgen 4 juni 06:00 uur tot vrijdagmiddag 8 juni 18:00 uur, of zoveel korter als mogelijk.

Lees meer in de brief