07.06.2018 We hebben nog 10 volgers nodig

We willen graag nog meer volgers op onze Facebookpagina!

Klik daarom op [Vind ik leuk} bovenaan onze facebookpagina en maak kans op een ‘DIAMANT-CADEAU-BON’ ter waarde van € 50.- !!!

De DIAMANT cadeaubon is te besteden bij leden van de Handelsvereniging Onstwedde. Iedereen mag meedoen, maar u heeft natuurlijk wel een Facebook-account nodig.

Uit onze Facebook-‘vrienden’ trekt het bestuur van Onstwedde.info een winnaar zodra we de grens van 1000 volgers hebben bereikt!

We hebben inmiddels 990 volgers binnen 4 maanden!!

Uit onze Facebook ‘vrienden’ trekt het bestuur van Onstwedde.info een winnaar zodra we de grens van 1000 volgers hebben bereikt! Vindt u onze pagina al leuk, dan maakt u natuurlijk ook kans op de waardebon ter waarde van€ 50,- !! Niet nog een keer op [Vind ik leuk] klikken :-) Door nogmaals te klikken maakt u dit namelijk weer ongedaan. Deel dan dit bericht. De winnaar wordt op Onstwedde.info en op onze Facebook pagina bekend gemaakt! Doe snel mee! Op moment van schrijven nog slechts 103 nieuwe volgers te gaan!

TIP: U kunt meehelpen de nieuwe grens van 1000 volgers te bereiken door uw vrienden uit te nodigen onze pagina ook leuk te vinden. Helpt u mee? Des te sneller hebben we een winnaar en misschien bent u dat wel!

Onze Facebookpagina vindt u: HIER