01.05.2019 Voorbereidingen Vakantiespelweek 2019

De koningsspelen zijn alweer voorbij en het mooie weer komt er weer aan. En dat geldt ook voor de Spelweek 2019! We schieten erg op met de voorbereidingen voor de leukste week van het jaar.

Opgave Vakantiespelweek 2019
Per 1 mei 2019 is het mogelijk om de kinderen aan te melden voor de Spelweek. Alle kinderen die in Onstwedde wonen en/of naar school gaan, op 1 januari 2020 vijf jaar zijn en naar groep 2 gaan, mogen deelnemen aan de Spelweek. De kosten zijn ook dit jaar weer € 16,00.

Ook de leiding kan zich weer aanmelden voor de Spelweek. Ben jij of ken jij iemand van 15 jaar of ouder die het leuk lijkt om een week een groep kinderen te begeleiden, dan kun je je vanaf nu weer opgeven!

Opgeven kan via de website. En neem dan gelijk een kijkje op onze nieuwe website!

Rabobank Clubkascampagne
26 maart was de uitslag van de Rabobank Clubkascampagne. We hebben deze avond een heel erg mooi bedrag van € 2298,41 mogen ontvangen. We zijn ontzettend blij met dit bedrag. Iedereen nogmaals heel erg bedankt voor het stemmen!

De dagen
Zoals we al eerder bekend gemaakt hebben, is het thema ‘’Spelweek op safari’’. We kunnen nu ook al een beetje vertellen over de activiteiten die er in de week zijn. Op maandag wordt er door elke groep geknutseld en een leuke tocht door het dorp gelopen. Op dinsdag worden er allemaal leuke spelletjes gespeeld en zijn er verschillende sportactiviteiten in Bourtange. Een dag later zullen we ook niet in Onstwedde te vinden zijn. We gaan dan naar het Tier- und Freizeitpark Thüle in Duitsland. Het is belangrijk dat kinderen dan een eigen id-kaart hebben en deze meenemen. Op de donderdag zijn er ’s ochtends workshops en is er ’s middags een Safarishow. De vrijdag wordt een groot spektakel met allerlei springkussens en als afsluiting een optocht door het dorp!

Oproep!
In aanloop naar de Spelweek 2019 zijn wij opzoek naar witte lakens. Mocht u nog witte lakens over hebben, dan kan er contact opgenomen worden met Martine Wubs M 06-46672846.

Groeten van het bestuur Stichting Vakantiespelweek Onstwedde,
Tirza Hemmen, Elyn Prins, Anneloes Wonink,Jarno Kip,
Annerie Spaans, Martine Wubs, Eline Potze en Hilde Spaans

Aanmelden

Website