06.07.2018 Voorbereidingen KVA in volle gang

Vrijdagavond 6 juli komt Henk Stoorvogel spreken in Onstwedde. De oprichter van Mannenbeweging de 4e Musketier komt tijdens de Evenementweek spreken aan de Kerklaan. Dit op uitnodiging van de dames van de organisatie MOOIJ en de mannen van KampVuurAvond Onstwedde. Het thema van de avond is ‘ik heb iemand nodig die voor mij strijdt’, de avond begint om 20.30 uur. Iedereen is van harte uitgenodigd!

De voorbereidingen zijn in volle gang!!

Henk Stoorvogel
Stoorvogel is oprichter van mannenbeweging de 4e Musketier en Athletes in Action. Hij was van 2004 tot 2006 voorganger van de Vrije Baptistengemeente De Ontmoeting in Veendam. Momenteel is hij één van de voorgangers van de Vrije Evangelisatie Zwolle (VEZ), een dynamische gemeente in Zwolle. Stoorvogel heeft inmiddels vele boeken geschreven. Recent schreef hij samen met zijn vrouw Ruth het boek “Samen is…” Ruth is o.a. actief als raadslid voor de ChristenUnie in Zwolle.
Naast spreken over het genoemde thema is Henk ook aanwezig voor een persoonlijk gesprek.

De organisatie en locatie
Speciaal voor de Evenementenweek in Onstwedde sloegen de vrouwen van organisatie MOOIJ en de  mannen van KampVuurAvond Onstwedde de handen ineen. Dit om gezamenlijk een mooie evangelisatieavond voor iedereen te organiseren. De avond zal worden gehouden in de open lucht,  op het grasveld aan de Kerklaan. Deze is direct gelegen aan het grindpad richting de ijsbaan. Voor een hapje en een drankje zorgt de organisatie.

het wordt ongetwijfeld een Mooie Kampvuuravond!