01.07.2017 Vanaf deze zomer outdoor fitness

Stichting Ocrea heeft de subsidies binnen, de bestelling voor de fitness apparaten is geplaatst en dus verschijnt deze zomer nog op de plek waar ooit de Heidehoek stond, een outdoor fitness park.

Er worden definitief acht verschillende apparaten geplaatst, sommige speciaal voor beweging en conditie, anderen gericht op krachttraining en stretch oefeningen. De apparaten zijn bestand tegen weer en wind en kunnen het hele jaar door worden gebruikt.  Er is voldoende variatie zodat verschillende spiergroepen getraind kunnen worden, en alles is op basis van het eigen lichaamsgewicht als tegengewicht.

Er wordt een trainer aangesteld die dit jaar gratis groepslessen aanbiedt. Op deze manier kan iedereen bekend raken met de functionaliteit van de apparaten onder professionele begeleiding. Ook aan de hand van een app krijg je toegang tot video's van oefeningen en instructies.

Het gebruik van het fitnesspark is gratis. De datum van de opening wordt nog bekend gemaakt. Ocrea houdt u op de hoogte via Onstwedde.info.

Lees meer over outdoor Fitness