16.07.2019 Vakantiespelweek komt steeds dichterbij

De Vakantiespelweek komt steeds dichterbij komt! We zijn druk bezig met de laatste voorbereidingen om er weer een fantastische week van te maken. 
 
Aanmelden
Al heel wat kinderen zijn aangemeld voor de Vakantiespelweek 2019, maar we hopen natuurlijk op nog meer aanmeldingen! Via onze website kunt u de kinderen aanmelden voor de Vakantiespelweek die gaat plaatsvinden van 19 tot en met 23 augustus. Aanmelden kan tot en met maandag 29 juli.

Op zoek naar leiding
We hebben al heel wat aanmeldingen gekregen van jongeren die tijdens deze supertoffe week leiding willen zijn, maar we hebben nog niet genoeg. Ben je 15 jaar of ouder en lijkt het jou leuk om samen met anderen een groepje te begeleiden? Meld je dan aan via onze website! Aanmelden kan tot en met maandag 12 augustus.
 
Programma
Het definitieve programma is inmiddels bekend! Het programma is te vinden op de website, maar willen wij voor nu ook graag met jullie delen. 
Op maandag zal er worden geknutseld en worden er safaritochten door het dorp gelopen met verschillende activiteiten die in teken staan van het thema. Op dinsdag zijn we met Vakantiespelweek te vinden in Bourtange waar sport- en spelactiviteiten worden gehouden. Op woensdag gaan we een dagje uit naar Tier- und Freizeitspark Thüle. Dit belooft een hele leuke dag te worden! Op donderdagmiddag staat er een safarishow gepland, waar donderdagochtend de voorbereidingen voor getroffen gaan worden. Op vrijdag zullen we feestelijk afsluiten met veel verschillende spelletjes en zijn er springkussens te vinden op het veld naast De Boerderij! Er zullen activiteiten zijn waarbij er water gebruikt wordt. Vergeet dus niet om je zwemkleren mee te nemen! ‘s Avonds lopen wij met alle kinderen en leiding de optocht door het dorp. 

Op de woensdag gaan we met z’n allen naar het Tier- und Freitzeitpark Thüle in Duitsland. Hiervoor is het belangrijk dat ieder kind een originele ID-kaart heeft. Een kopie is helaas niet voldoende. Kinderen met een kopie of kinderen zonder geldig identiteitsbewijs kunnen helaas niet mee.
 
Benodigdheden
We zijn nog steeds opzoek naar een aantal benodigdheden voor de Vakantiespelweek. We zijn opzoek naar theedoeken en witte lakens. Wanneer u hier iets van over hebt, kunt u contact opnemen met Martine Wubs, M 06-46672846.
Ook zijn we op zoek naar ronde boomstammen/palen met een lengte van 3 meter en een doorsnede van 10 à 15 centimeter voor de poort. Hiervoor kan contact opgenomen worden met Henk Jan Potze, M 06-20116253.
Daarnaast zijn we nog op zoek naar een aantal benodigdheden. Zo zijn we voor een knutselwerkje nog op zoek naar plastic speelgoeddieren in het thema. Mocht er bij u/jou thuis nog iets liggen waar niks mee gedaan wordt, dan zouden we het fijn vinden als er met Eline Potze, M 06-21833653 of Hilde Spaans, M 06-81762252 contact wordt opgenomen.

Groeten van het bestuur Stichting Vakantiespelweek Onstwedde,
Tirza Hemmen     Elyn Prins     Anneloes Wonink    Jarno Kip
Annerie Spaans     Martine Wubs     Eline Potze     Hilde Spaans

Aanmelden