15.07.2019 Vakantiespelweek is op zoek naar leiding

Het duurt nog maar heel even voordat Spelweek op Safari dan eindelijk gaat beginnen! Het programma is inmiddels definitief en het bestuur zet de laatste puntjes op de i om er ook dit jaar weer een groot feest van te maken!

Om ook dit jaar de Spelweek goed te laten verlopen, zijn we nog op zoek naar leiding. Ben je 15 jaar of ouder en vind je het leuk om van 19 t/m 23 augustus een groepje kinderen te begeleiden? Ga dan snel naar onze website en geef je op!

Daarnaast zijn we nog op zoek naar een aantal benodigdheden. Zo zijn we voor een knutselwerkje nog op zoek naar plastic speelgoeddieren in het thema. Mocht er bij u/jou thuis nog iets liggen waar niks mee gedaan wordt, dan zouden we het fijn vinden als er met Eline Potze, M 06-21833653 of Hilde Spaans, M 06-81762252 contact wordt opgenomen.

Op de woensdag gaan we met z’n allen naar het Tier- und Freitzeitpark Thüle in Duitsland. Hiervoor is het belangrijk dat ieder kind een originele ID-kaart heeft. Een kopie is helaas niet voldoende. Kinderen met een kopie of kinderen zonder geldig identiteitsbewijs kunnen helaas niet mee.

We wensen jullie nog een fijne vakantie en hopen elkaar op 19 augustus te zien. Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in!

Groeten van het bestuur Stichting Vakantiespelweek Onstwedde,
Tirza Hemmen, Elyn Prins, Anneloes Wonink, Jarno Kip, Annerie Spaans, Martine Wubs, Eline Potze, Hilde Spaans

Website