29.10.2020 Update Welstad ten gevolge van corona

Welstad update na afloop van persmoment Premier Rutte en Minister De Jonge van Volksgezondheid.

Uit voorzorg vervallen tijdelijk alle activiteiten.

Welstad blijft de maatregelen om de impact van het coronavirus te beperken, volgen. De maatregelen hebben gevolgen voor ons allemaal. Op een later moment zullen wij u informeren wat dit precies betekent voor u. Houd onze website of de Facebookpagina #Welstad / #Jongerencentrum de Kwinne in de gaten voor het laatste nieuws. Uiteraard kunt u ons dagelijks van 9.00 tot 17.00 uur telefonisch bereiken. Of stuur een e-mail.  

Welstad is er voor alle inwoners van de gemeente Stadskanaal. Wij proberen zoveel mogelijk in samenwerking met u, als inwoner van de gemeente Stadskanaal te kijken naar wat we nog wel kunnen. Heeft u een idee of een alternatief voor het vervallen van onze activiteiten. Neem dan contact op met een Welstad medewerker in uw wijk of dorp. De contactgegevens kunt u vinden op onze website onder 'onze teams'.

Spreekuren Welstad
Stadskanaal heeft spreekuren op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend van 9.00 - 11.00 uur (locatie De Kwinne: jongerencentrum centrum Stadskanaal).
Musselkanaal heeft spreekuur op donderdagochtend van 10.00 - 11.00 uur (locatie MFA Lint ingang via de zijkant W. Diemerstraat 7).
Onstwedde heeft spreekuur op maandag van 10.00 - 11.00 uur (locatie de Bolster, Boslaan 46).

T (0599) 635999
E-mail
Website Welstad

Meer informatie omtrent het coronavirus