12.09.2020 Uitzwaaimoment Ed van de Bunt

Ed van de Bunt neemt afscheid als directeur van CBS De Rank. Het Team heeft op vrijdag 18 september een uitzwaaimoment georganiseerd. Het team nodigt u uit hieraan deel te nemen:

Onstwedde, 9 september 2020

Beste Ouders, Verzorgers en Belangstellenden,

Na jarenlang bij ons op school te hebben gewerkt, is het nu dan echt zover. Onze directeur Ed van de Bunt gaat met pensioen! Dat willen we als team niet ongemerkt voorbij laten gaan.
Het (stiekem) voorbereiden van een groot afscheidsfeest met de kinderen op school en een uitbundige afscheidsreceptie voor ouders en genodigden begon al vroeg. Ed had er veel zin in: een mooi feest voor de kinderen op school met veel gezelligheid, ouders op het plein en dan aan het eind van de dag een drukbezochte afscheidsreceptie. Hij wilde zo graag alle mensen die een rol hebben gespeeld in zijn onderwijs-carrière bij elkaar zien en iedereen middels een gezellig samenzijn en spetterende toespraak bedanken. Maar het mocht niet zo zijn. Corona gooide roet in het eten. Alle ideeën, alle plannen, alle feestelijkheden gingen in rook op…

Gelukkig zijn we een inventief team en het kan zo gek niet lopen, of we verzinnen er wel wat op. Zodoende dat u nu een uitnodiging voor het uitzwaaimoment van Ed in handen heeft! Volledig corona-proof en minstens net zo leuk!

We hebben verschillende locaties in en om Onstwedde gevraagd om ruimte te bieden aan een deel van de genodigden. Vervolgens gaat Ed, samen met zijn vrouw Eveline, op afscheidstournee. Ze zullen al deze locaties één voor één aandoen en via een vooraf vastgestelde route van locatie naar locatie rijden.

Voor diegenen die Ed willen uitzwaaien, kan dat, op anderhalve meter afstand, langs de route op één van de hiernaast genoemde tijden. Mocht u daar iets willen laten zien om Ed te bedanken, een spandoek, toeters en/of bellen of wat dan ook willen meenemen, dan kan dat allemaal. Wees op tijd, en verras hem maar! Hij is herkenbaar aan een witte Peugeot 308 station.

Heel graag tot dan!
Team CBS De Rank

Bekijk de kaart voor de route