18.01.2019 Ubbo Emmius Onstwedde Open Dag

Informatiemarkt: "Breng jouw talenten tot bloei"
Donderdag 24 januari van 18.30 – 21.00 uur
's Morgens:
Informatiemarkt (basisschoolleerlingen van groep 8) van 09.00 – 12.00 uur

's Avonds:
Open Dag (ouders + leerlingen van groep 8) van 18.30 - 21.00 uur.
Als leerling van groep 8 ga je een keuze maken voor een goede, maar ook leuke school voor voortgezet onderwijs. Een school waar je niet verloren gaat in de massa, waar leerlingen en docenten elkaar kennen. Wij zien iedere leerling als een unieke persoon die in staat wordt gesteld zelfstandig te leren en zich sociaal te ontwikkelen. Wederzijds respect speelt hierbij een rol. De keuze die jij gaat maken is belangrijk en zeker niet gemakkelijk. Het onderwijs verandert. Bedrijven worden meer betrokken bij het onderwijs van de toekomst.
Kijk, proef en leer.
Tijdens deze open dag krijg jij een uniek kijkje achter de schermen. Je komt tijdens je rondwandeling op onze informatiemarkt van alles te weten. Persoonlijke ontwikkeling van jou staat centraal. Leren kan overal en overal kun je van leren. Je wordt uitgedaagd om deel uit te maken van de wereld die jou omringt. Door wat er zich buiten de vier muren van het schoolgebouw ook afspeelt. Door je eigen wereld te vergroten, word je (wereld)wijzer. Je kunt samen met onze docenten en bedrijven van de omgeving workshops doen. Zo laten we je zien hoe een les in de toekomst eruit kan komen te zien.
Is onze school een leuke school?
Natuurlijk vinden wij van wel, maar kom vooral kijken en ervaren wat je zelf vindt. Waarschijnlijk zal het je dan opvallen met hoeveel plezier de leerlingen, docenten en bedrijven samen bezig zijn. Uiteraard hebben wij ook nog een kennismakingsmiddag (dan maak je kennis met je klasgenoten en je mentor), excursies, buitenlandse reizen en allerlei andere leuke activiteiten.

Is onze school een goede school?
Wij vinden van wel. Wij bieden jou heel veel mogelijkheden maar het uiteindelijke doel is het behalen van je diploma en dat jij je prettig en veilig voelt bij ons op school.
Kom gerust met je ouders een kijkje nemen op onze Open Dag!!

E-mail

Website