28.01.2019 Ubbo Emmius on Tour en open dag

Terugblik Ubbo on Tour en Open Dag.

Ubbo on Tour
Afgelopen donderdagmorgen een fantastisch Ubbo on Tour spektakel meegemaakt. De gezamenlijkheid, de ontmoeting en de saamhorigheid hebben veel dynamiek en inspiratie gegeven. We hebben leerlingen van groep 8 nieuwsgierig en enthousiast gezien. Tevens hebben we heel veel positieve reacties gehoord van leerlingen, leerkrachten van groep 8 en van collega's van andere locaties maar ook uit ons eigen team.

Open Dag
Door om voor een informatiemarkt te kiezen was de Open Dag van Ubbo Emmius Onstwedde een groot succes. Veel goede gesprekken, doe-dingen voor toekomstige leerlingen en complimenten van ouders.

Het betrekken van de vakken bij de bedrijven werd door de ondernemers als zeer positief ervaren. Zo kon de toekomstige leerling samen met onze docenten en ondernemers van de omgeving workshops doen. Zo lieten we aan ouders en leerlingen zien hoe een les van de toekomst eruit kan komen te zien.

We zijn ontzettend trots op alle creativiteit die in een zeer korte periode tot uiting is gekomen en wij willen iedereen bedanken voor de hulp, inzet en vormgeving van dit spektakel.

Team Ubbo Emmius Onstwedde