24.02.2018 Tweede Kamerlid Geurts naar Onstwedde

CDA Stadskanaal organiseert maandagavond 5 maart een avond voor de agrarische sector. CDA Tweede Kamerlid Jaco Geurts zal deze avond een bijdrage leveren.

De avond begint om 19.30 uur in gebouw d'Ekkelkaamp te Onstwedde.

Regionaal agrarisch beleid
Ook de agrarische sector zorgt voor werkgelegenheid in de gemeente Stadskanaal. Het CDA wil agrarische ondernemers mogelijkheden bieden om hun bedrijf op een duurzame, toekomstgerichte manier te ontwikkelen door uitbreiding, verbreding of innovatie. Een goede balans in het buitengebied tussen de agrarische sector, burgers en recreatie vindt het CDA belangrijk. Aandacht voor de agrarische sector blijkt al uit ons verkiezingsprogramma en door een 2-tal agrariërs op de kieslijst: Aike Maarsingh uit Stadskanaal en José Schrör uit Musselkanaal. Verder zullen er tijdens de avond presentaties worden gegeven door agrariërs uit de gemeente Stadskanaal.

Jaco Geurts
Spreker op de avond is het Tweede Kamerlid Jaco Geurts. Deze christendemocraat uit Voorthuizen is woordvoerder land- en tuinbouw, natuur, plattelandsbeleid en krimpgebieden, water en (landbouw)milieu. Hij zal stilstaan bij het heden, maar vooral ook een blik in de toekomst werpen. Dit middels het thema: "Boer zijn, boer blijven!"

Boer on Tour
Zaterdag 24 februari maakt CDA Stadskanaal een rondrit door de gemeente Stadskanaal om aandacht te vragen voor agrariërs. Rond het middaguur zal de tour Onstwedde passeren.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Anja Wesseling-Meems via e-mail of M 06-11291994.