04.09.2018 Teller Ride & Run staat op 60 teams

De derde editie van Ride & Run in Onstwedde werpt haar schaduw vooruit. Het sportfestijn vindt plaats op zaterdag 15 september.
 
Aan de ijzersterke formule is niet gesleuteld. Een ruiter en een hardloper leggen gezamenlijk een vooraf uitgezette onverharde route van 5 of 10 kilometer af in het prachtige natuurgebied Westerwolde. Start en finish zijn bij manege De Driesporen in Onstwedde.

Bij de voorinschrijving moet ook de verwachte eindtijd worden gemeld. De snelste combinaties gaan het eerst van start, zodat teams elkaar zo weinig mogelijk hoeven in te halen. Veel ruimte is er namelijk niet. Elke twee minuten klinkt een startschot. Deelnemers weten van te voren precies wanneer ze vertrekken. En heel belangrijk: het is de bedoeling dat paard en ruiter en de hardloper samen onder het finishdoek door lopen."

's Morgens komen de teams in actie die zich hebben aangemeld voor de vijf kilometer en 's middags is het de beurt aan de combinaties die tien kilometer voor de kiezen krijgen. Om half tien klinkt het eerste startschot.

De kosten bedragen € 17,50 per team. U wilt meer informatie? U wilt zich aanmelden als team voor Ride & Run? Kijk dan even op de onderstaande website.

Meer informatie en inschrijving

Bron: Kanaalstreek

Website