21.07.2021 Taart voor vrijwilligers Ruilwinkel

Eigenaar Bart Meijer van Eerkens De Echte Bakker met winkels in Musselkanaal en Nieuw-Buinen heeft aangeboden om elke week een slagroomtaart beschikbaar te stellen.

Lezers van de Kanaalstreek Ter Apeler Courant mogen bepalen wie de lekkernij als verrassing in ontvangst mag nemen. Zij kunnen namelijk kandidaten nomineren, die in het verspreidingsgebied van deze krant wonen. Wie verdient een slagroomtaart van Eerkens De Echte Bakker?

Dertien enthousiaste vrijwilligers
Deze keer is de taart overhandigd door Sanne Visser aan de vrijwilligers Beppy Holwerda uit Holte en Alie Koerts uit Onstwedde van de Ruilwinkel in De Drijscheer in Alteveer. De slagroomtaart is bedoeld voor alle dertien enthousiaste vrijwilligers, die de ruilwinkel sinds bijna zes jaar runnen.

De Ruilwinkel is een winkel waar je zonder geld naar toe kunt. Als je mee wilt doen word je voor 5 euro per jaar lid en dan krijg je 5 ruilpunten bij inschrijving. Je kunt de punten opwaarderen door zelf spullen in te leveren en voor die punten kun je weer andere artikelen meenemen. En dat zijn kleren, spellen, puzzels huishoudelijke artikelen en nog veel meer.

De ruilwinkel is een schot in de roos. Inmiddels staan al meer dan 550 namen op de ledenlijst.

De ruilwinkel is maandag geopend van 13.00 tot 17.00 uur, donderdag van 13.00 tot 20.00 uur en op de laatste zaterdag van de maand van 10.00 tot 16.00 uur. Let op! Vanwege de vakantie is de ruilwinkel gesloten van 26 juli tot en met 13 augustus.

Bron/foto: DvhN