06.05.2019 Stemmen kan nog steeds op Wim Scheper

Wim Scheper van Ubbo Emmius Onstwedde is nog steeds in de race om de beste conciërge van de provincie Groningen te worden. De stembussen zijn geopend!

Wordt hij misschien de leukste conciërge van het jaar? De voormalige loodgieter is sinds drie jaar conciërge van het Ubbo Emmius in zijn woonplaats, maar verricht ook allerhande werkzaamheden voor basisschool De Rank en de peuterspeelzaal die in hetzelfde gebouw zijn gehuisvest. Als de reddende engel op school rent hij de hele dag rond om alles en iedereen te helpen. Hij is ook 14 jaar conciërge geweest van de Baldakijn in Stadskanaal.

"Een prachtige baan", glundert Wim die is aangemeld voor de verkiezing door scholieren van Ubbo Emmius in Onstwedde. "Geen dag is gelijk", vervolgt hij. "Er is elke keer weer veel te doen. Van het inkopen van de artikelen voor de lunch tot het opnemen van de telefoon, van het voorbereiden van vergaderingen tot uiteenlopende schoonmaakklussen. En niet te vergeten: het onderhoud. Er is altijd wel ergens iets kapot of een storing die opgelost moet worden."

Inmiddels is de 49-jarige inwoner van Onstwedde samen met 3 andere kandidaten doorgedrongen tot de finaleronde. Ineke van het videomagazine van de provincie Groningen "Grandioos Groningen" ging langs op het Ubbo Emmius College. Hier volgde ze Wim Scheper. Kijk hieronder naar de video met een verslag van dit bezoek. De Leukste Conciërge van het Jaar wordt in mei bekend gemaakt.

Bekijk hier de video

Klik hier om te stemmen

bron: Kanaalstreek


Deel dit bericht op Facebook