09.02.2019 Stem op Stichting Vakantiespelweek

Steun Stichting Vakantiespelweek Onstwedde door jouw stem uit te brengen!

Vorig jaar hebben jullie ons ontzettend goed geholpen door een stem op ons uit te brengen. Helpen jullie ons ook dit jaar weer?

Zoals we elk jaar zeggen, kan de Vakantiespelweek niet georganiseerd worden zonder vele sponsoren. Ook de Rabobank is altijd één van onze sponsoren. Na het succes van vorig jaar, zal er ook dit jaar weer een Rabobank Clubkascampagne worden georganiseerd en hier zullen ook wij aan mee doen. De vele leden van de Rabobank in Zuid en Oost Groningen zullen bepalen door middel van stemmen welke verenigingen worden ondersteund en voor welk bedrag. Daarmee geeft de bank invulling aan de coöperatieve gedachte: een bank van en voor leden.

Wat is er nodig om te stemmen?
Klant zijn van de Rabobank is niet genoeg om te stemmen, je moet namelijk lid zijn. Een rekeningnummer alleen is niet voldoende. Bent u nog geen lid, maar wilt u wel graag stemmen? Ga gauw naar de website van de Rabobank en word nu nog gratis lid. Als lid kunt u genieten van veel bijkomende voordelen, bijvoorbeeld korting op evenementen.

Van 9 t/m 28 februari kunt u uw stem uitbrengen. Elk lid krijgt 5 stemmen. Er kunnen maximaal 2 stemmen op één club of stichting worden uitgebracht en dit geeft u daarom de mogelijkheid om naast de Vakantiespelweek ook nog andere verenigingen te steunen!

We hopen van harte op uw stem en bedanken u alvast voor uw steun!

Promotie-video Vakantiespelweek

Stem ook op andere Onstwedder clubs