09.02.2019 Stem op De Zonnebloem

Breng jou stem uit en steun het verenigingsleven!

De Rabobank Zuid en Oost Groningen draagt het verenigingsleven een warm hart toe. Daarom organiseert zij ook dit jaar de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor clubs, verenigingen en stichtingen.

De Zonnebloem afdeling Alteveer, Onstwedde en Vlagtwedde doet ook mee aan de Rabobank Clubkas Campagne!

Stemmen
Van 09-02 t/m 29-02-2019 mogen leden van de Rabobank Zuid en Oost Groningen vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete club, stichting of vereniging, waarvan twee stemmen op dezelfde club, stichting of vereniging. Elke stem is geld waard! De waarde van de stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag te delen door het aantal uitgebrachte stemmen.
Wij, de Zonnebloem afdeling, Alteveer, Onstwedde en Vlagtwedde ontvangen het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Oproep aan alle leden
Het is voor de Zonnebloem belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te werven. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor de activiteiten die wij organiseren voor de gasten van de Zonnebloem.
Het zou fantastisch zijn als jij, jouw familie en vrienden stemmen geven aan de Zonnebloem afdeling Alteveer, Onstwedde en Vlagtwedde tijdens de Rabobank Clubkas Campagne van de Rabobank Zuid en Oost Groningen. Kijk voor meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne op de webssite van Rabobank Zuid en Oost Groningen.

Bedankt voor jouw steun!                   
Het bestuur van de Zonnebloem.

Website Rabobank Zuid en oost Groningen

Stem ook op andere Onstwedder clubs