08.02.2018 Stem en steun Vakantiespelweek

Steun Stichting Vakantiespelweek Onstwedde door jouw stem uit te brengen!

Zoals we elk jaar zeggen, kan de Vakantiespelweek niet georganiseerd worden zonder vele sponsoren. Ook de Rabobank is altijd één van onze sponsoren. Dit jaar wordt er voor het eerst een Rabobank Clubkascampagne georganiseerd en hier zullen ook wij aan mee doen. De vele leden van de Rabobank in Zuid en Oost Groningen zullen bepalen door middel van stemmen welke verenigingen worden ondersteund en voor welk bedrag. Daarmee geeft de bank invulling aan de coöperatieve gedachte: een bank van en voor leden. Het idee is dat er €100.000,- wordt gedeeld door het aantal stemmen en dat bedrag zullen wij vervolgens krijgen.

Wat is er nodig om te stemmen?
Klant zijn van de Rabobank is niet genoeg om te stemmen, je moet namelijk lid zijn. Een rekeningnummer alleen is niet voldoende. Bent u nog geen lid, maar wilt u wel graag stemmen? Ga gauw naar de website van de Rabobank en word nu nog gratis lid. Als lid kunt u genieten van veel bijkomende voordelen, bijvoorbeeld korting op evenementen.

Van 8 t/m 22 februari 2018 kunt u uw stem uitbrengen. Elk lid krijgt 5 stemmen. Er kunnen maximaal 2 stemmen op één club worden uitgebracht en dit geeft u daarom de mogelijkheid om naast de Vakantiespelweek ook nog andere verenigingen te steunen!

Mag de Stichting Vakantiespelweek ook op uw stem rekenen?  Alvast bedankt voor uw steun!

Website Vakantiespelweek

Facebook

Klik hier om te stemmen!