06.02.2018 Stem en steun IJsvereniging Wisch

Rabobank Zuid en Oost Groningen draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen.

Rabobank Zuid en Oost Groningen stelt € 100.000,- beschikbaar! Ook IJsvereniging Wisch doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne!

Stemmen op IJsvereniging Wisch

Van 8 t/m 22 februari 2018 mogen leden van Rabobank Zuid en Oost Groningen vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 100.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Wij ontvangen voor de ijsbaan het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Oproep aan iedereen die IJsvereniging Wisch een warm hart toedraagt.

Het is voor IJsvereniging Wisch belangrijk om deze actie bij u/jou onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te werven. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor onderhoud kantine en de waterpomp.

Het zou fantastisch zijn als jij, jouw familie en vrienden stemmen geven aan IJsvereniging Wisch tijdens de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Zuid en Oost Groningen.

Kijk voor meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne op de website van de Rabobank

Stem hier op IJsvereniging Wisch