30.08.2022 Ride & Run Onstwedde

Aanstaande zaterdag is het alweer tijd voor de 7e editie van de Ride & Run te Onstwedde!
 
Meer dan 60 teams staan zaterdag 3 september weer aan de start bij dit sportieve evenement, waarbij een ruiter en hardloper gezamenlijk een parcours van 5 of 10 km afleggen. Een concept wat gegarandeerd zorgt voor een gezellige en actieve dag in de buitenlucht! Dit jaar hebben zich deelnemers uit alle hoeken van Nederland opgegeven om mee te doen aan dit ongekende evenement. Het leuke van deze opzet is dat je de kans krijgt om sporters uit 2 disciplines samen te laten gaan, waardoor je combinaties krijgt van bijvoorbeeld opa's die samen met hun kleindochter kunnen sporten!
 
De routes gaan door de prachtige omgeving van Westerwolde. Meedoen staat voorop, maar natuurlijk is er ook een klein beetje wedstrijdelement. We zien dan ook al enkele weken regelmatig deelnemers samen oefenen om goed getraind aan de start te staan! Het maakt niet uit of je een ervaren loper bent of net bent begonnen met trainen, eenieder kan meedoen.

We nodigen iedereen uit om zaterdag te komen kijken op het manifestatieterrein naast manege De Driesporen te Onstwedde, waar zowel de start als finish gelegen zijn. De 5 km start om 9.30 uur.
Het is natuurlijk ook mogelijk om onderweg te kijken, de routes zijn te vinden op onze website.

Website Ride & Run

Foto: Freerk Bosker