01.08.2020 Pop-up dienst op De Woldbrink

Zondagmiddag 2 augustus vindt er een pop-up dienst plaats in Onstwedde. Locatie is de Brink,  midden in het dorp, naast De Brinkstee. De dienst zal om 17.00 uur van start gaan. U en jij worden hier van harte voor uitgenodigd!

Unieke kans in bijzondere tijd
Hidde Wolfs – hij is één van de organisatoren – is zeer verheugd over het kunnen doorgaan van dit evenement. “Juist in deze bijzondere tijd hopen we de mogelijkheid te bieden om samen te zingen, te bidden en te vieren. Dat dit nu in de buitenlucht kan, is een unieke kans voor ons dorp! Vele vrijwilligers werken samen om dit tot een succes te maken.”

Medewerking door ‘Vrachtwagenband’
De in Onstwedde inmiddels welbekende ‘Vrachtwagenband’ hoopt tijdens de bijeenkomst de muziek te verzorgen. Deze band heeft in de afgelopen maanden reeds 3 succesvolle verrassingsoptredens gegeven. Tijdens de bijeenkomst zal er worden gesproken door Aart Langevoort over het thema ‘Now is the moment!’ Hij sprak vorig jaar nog op de InSight jongerenavond in Nieuw Buinen en was in het verleden o.a. predikant van de Pinkstergemeente in Stadskanaal.

RIVM maatregelen
Uiteraard gelden voor de pop-up dienst de RIVM maatregelen, die ook zijn afgestemd met de gemeente Stadskanaal. Er zijn een aantal – veelal reeds bekende – spelregels. Het terrein zal worden afgezet met linten. Daarbinnen kunnen u en jij plaatsnemen op een zelf meegebrachte stoel of kleedje. Houdt 1,5 meter afstand en gelieve thuis te blijven in geval van verkoudheidsverschijnselen.