20.06.2019 Opgave braderie

Tijdens De Diamantweek 2019 is er woensdag 3 juli tussen 13.00 uur en 21.00 uur weer de gezellige braderie aan de Dorpsstraat.

Diverse standhouders proberen hun handelswaar aan de man te brengen en verschillende Onstwedder stichtingen, verenigingen en clubs gaan zich weer aan u presenteren.

Ook Onstwedder Gaarv'n is aanwezig voor de verkoop van broden, spekdikken en voor de demonstratie van oude ambachten.

De handelsvereniging heeft de organisatie van de braderie in handen gegeven van Organisatiebureau Oost-Groningen. Dit betekent met betrekking tot het aanmelden als deelnemer aan de braderie.

Leden van de handelsvereniging
Leden van de handelsvereniging die zich willen opgeven voor de braderie kunnen zich aanmelden via het e-mail adres van de handelsvereniging. Dit e-mail adres staat onder aan dit bericht.

Aanmelden Onstwedder vrijwilligersorganisaties
Verenigingen, stichtingen en clubs uit Onstwedde hoeven zich niet aan te melden via dit bureau maar kunnen daarvoor contact opnemen met Trijnie Meems van Snackbar 't Wold. Ook haar e-mail adres staat onder aan dit bericht.

Overige belangstellenden
Overige belangstellenden zoals professionele standhouders kunnen zich aanmelden via de website van Organisatiebureau Oost-Groningen. Een link naar de website van dit bureau staat hieronder.

E-mail Handelsvereniging

E-mail Trijnie Meems

Website Organisatiebureau Oost-Groningen