02.06.2018 Opgave braderie evenementenweek

Tijdens de evenementenweek 2018 is er woensdag 4 juli tussen 13.00 en 21.00 uur weer de gezellige braderie aan de Dorpsstraat. Deelnemers kunnen contact opnemen met het organisatiebureau.

Diverse standhouders proberen weer hun handelswaar aan de man te brengen en verschillende Onstwedder stichtingen, verenigingen en clubs gaan zich weer aan u presenteren.

Ook Onstwedder Gaarv'n is weer van de partij voor de verkoop van broden, spekdikken en voor de demonstratie van oude ambachten.

De handelsvereniging heeft de organisatie van de braderie in handen gegeven van Organisatiebureau Oost-Groningen. Dit betekent dat  er het één en ander is veranderd met betrekking tot het aanmelden als deelnemer aan de braderie.

Leden van de handelsvereniging
Leden van de handelsvereniging die zich willen opgeven voor de braderie kunnen zich aanmelden via het  e-mail adres van de handelsvereniging. Dit e-mail adres staat onder aan dit bericht.

Aanmelden Onstwedder vrijwilligersorganisaties
Verenigingen, stichtingen en clubs uit Onstwedde hoeven zich niet aan te melden via dit bureau maar kunnen daarvoor contact opnemen met Trijnie Meems van snackbar 't Wold. Ook haar e-mail adres staat onder aan dit bericht. 

Overige belangstellenden
Overige belangstellenden zoals professionele standhouders kunnen zich aanmelden via de website van Organisatiebureau Oost-Groningen. Een link naar de website van dit bureau staat hieronder.

E-mail Handelsvereniging

E-mail Trijnie Meems

Website Organisatiebureau Oost-Groningen