11.08.2012 Open Dag familie Migchels

Pluimveebedrijf de Esch  laat zien waar de eieren uit de supermarkt vandaan komen.

Harry en Susanne Migchels stellen hun deuren open voor het publiek tijdens de open dagen van Albert Heijn.

Albert Heijn bestaat dit jaar 125 jaar en wil dit jubileum niet alleen met haar klanten en medewerkers vieren, maar ook met haar leveranciers. Daarom stelt legpluimveehouder Migchels uit Onstwedde op 25 augustus zijn boerderij open voor het publiek. Bezoekers krijgen tijdens deze Open Dag een gratis kijkje achter de schermen. Maar het blijft niet bij kijken alleen: door hun handen even flink uit de mouwen te steken, kunnen kinderen het originele boerendiploma bemachtigen.             
Albert Heijn organiseert in augustus door het hele land Open Dagen waarbij zo’n 175 boeren en telers laten zien waar verse producten, waaronder eieren, in de supermarkten van Albert Heijn vandaan komen.

De Open dag bij de familie Migchels aan de Veenhuizerweg 6 te Onstwedde op 25 augustus duurt van 10.00 tot 16.00 uur.

Leuk, lekker en leerzaam uitje voor jong en oud
De Open Dag is een uitje voor het hele gezin. Er is volop de gelegenheid om vragen te stellen aan de medewerkers over het werk op de boerderij. Ook is er van alles te doen voor kinderen zoals schminken en springkussen.

Mensen achter het product laten zien
Albert Heijn wil elke dag van het jaar lekkere en verse producten aan haar klanten aanbieden. Daarom gaat de supermarktketen langdurige relaties aan met leveranciers. Door bijvoorbeeld vaste afspraken te maken, weten telers precies waar ze aan toe zijn. Albert Heijn en haar telers werken continu gezamenlijk aan de kwaliteit en smaak van de producten. Ook zetten zij zich in om de geoogste producten zo snel mogelijk van het land in de winkel te krijgen. Albert Heijn is trots op deze jarenlange samenwerking met de mensen die zich dag in dag uit met zorg en passie inzetten voor hun product en wil tijdens de Open Dagen ook de mensen achter het product laten zien.

U bent van harte uitgenodigd de Open Dag te bezoeken. Vooraf uw komst aanmelden is niet nodig.

Foto