27.12.2018 Ook inbraken tijdens Kerst in Onstwedde

Ook tijdens de kerst is op diverse plekken ingebroken. Blijham spande de kroon op tweede kerstdag. Op drie adressen, aan de Markeweg, De Omloop en aan de Hoofdweg, werden woningen opengebroken. Dat gebeurde in de loop van de middag of aan het begin van de avond.

Rond hetzelfde tijdpad werd ook ingebroken in een woning aan de Barlageweg in Vlagtwedde, aan de Karskenlaan (en Jabbingelaan) in Onstwedde en de Roekenhof in Stadskanaal. In nagenoeg alle gevallen was een raam opengebroken. Of het om dezelfde dader(s) gaat valt niet te zeggen. In veel gevallen was de schade groter dan de buit.

Het gebied - met name Blijham - worden al geruime tijd getroffen door inbraken. Van onze kant wordt extra menskracht en materieel ingezet om verdachten op te sporen en de inbraken te stoppen. Alle inzet heeft nog niet tot arrestaties geleid. Mocht je over informatie beschikken, neem dan alsjeblieft contact met ons op. We zijn te bereiken op 0900-8844. Wil je anoniem blijven, bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. 

Bron: Facebook Politie Stadskanaal