10.11.2023 Nog 2 dagen te stemmen op Jan Reints

Mijn naam is Jan Reints en ben genomineerd voor de scheidsrechter van het jaar via KNVB en ARAG, eerst voor de provincie en later landelijk.
Ik lig dit moment op de eerste plaats in de provincie Groningen! Met uw stem kunt u zorgen dat dit zo blijft. U kunt nog 2 dagen stemmen, tot 12 november 2023 (leeftijd vanaf 16 jaar)

Ik kreeg een mail dat ik het mag promoten om op mij te stemmen via de KNVB, ARAG. Om te stemmen ga je naar onderstaande link. Type vervolgens de naam van je/jouw favoriet, Jan Reints dus. Daarna provincie Groningen en vervolgens gediplomeerd scheidsrechter.  Na het invullen van je eigen gegevens krijg je een e-mail, waarmee je je stem moet bevestigen. Stemmen kan tot 12 november 2023 (leeftijd vanaf 16 jaar)

Het zou fantastisch zijn dat we een scheidsrechter van het jaar uit ons dorp hebben. Ik vertrouw er op dat jullie eventjes een kleine moeite nemen om op mij te stemmen. Ik ben alweer 21 jaar scheidsrechter en bezoek wekelijks een amateur vereniging in de provincie Groningen, Drenthe, Friesland, Overijssel om een wedstrijd naar een goed einde te loodsen. Je moet er natuurlijk best wel wat voor doen om dat te realiseren.

Zou leuk zijn dat ik jullie stem krijg. Stief bedankt alvast.

Met vriendelijke groet, Jan Reints

Stemmen

Tussenstand