25.07.2020 Nieuws van Vakantiespelweek (update)

Lieve kinderen, ouder(s) en/of verzorger(s),

In Onstwedde zal vast niemand het nieuws gemist hebben dat de Vakantiespelweek dit jaar niet doorgaat. Wij vinden dit ontzettend jammer! Het leek ons wel erg leuk om alsnog iets voor jullie te bedenken, zodat jullie de laatste week van de vakantie ook nog wat plezier kunnen maken!

Kinderen van 5 t/m 8 jaar
Voor alle kinderen van 5 (op 1 januari 2021) t/m 8 jaar die in Onstwedde wonen of naar school gaan hebben wij een kleurwedstrijd bedacht! Vanaf maandag 10 augustus om 9:00 uur kan de kleurplaat gedownload worden vanaf de website en dan kan het kleuren beginnen! Jullie hebben dan tot donderdag 13 augustus tot 17:00 de tijd om de kleurplaat in te leveren in de brievenbus van onze voorzitter Martine, Kerklaan 5 in Onstwedde. Vergeet niet je naam, leeftijd en adres op de kleurplaat te zetten! Op vrijdag 14 augustus zullen wij winnaars kiezen in elke leeftijdscategorie. De foto’s van de winnende kleurplaat met de namen van de winnaars zullen wij op Facebook en op de website delen voor vrijdag 14 augustus 15:00 uur. Het bestuur zal vrijdagmiddag de prijsjes langsbrengen bij de winnaars. Veel kleurplezier!

Op donderdag 13 augustus houden wij speciaal voor de kinderen van 5 t/m 8 jaar een Schoolparty bij Jeugdsoos de Boerderij! Het thema van de Schoolparty is ‘Verkleedfeestje’ en kost €1,-. Graag zien we dat er zoveel mogelijk gepast betaald wordt. Het feestje begint om 18:30 uur. De ouders/verzorgers kunnen de kinderen brengen bij de jeugdsoos, waar een looproute zal worden uitgezet. Om 20:00 uur is het feestje afgelopen en kunnen de kinderen weer opgehaald worden bij het grasveld. De ouders/verzorgers mogen zich verzamelen op het grasveld op 1,5 meter afstand. Op het grasveld zal dit ook worden aangegeven. Het bestuur zal samen met de kinderen naar buiten lopen zodat de kinderen naar zijn/haar ouder/verzorger toe kunnen lopen. We verzoeken alle ouders om de regels van het RIVM in acht te nemen. Wij willen een leuk feestje houden voor de kinderen, daarom willen wij de ouders/verzorgers vragen om enkel de kinderen te brengen en op te halen. Er zal drinken en een snoepje uitgedeeld worden. Helaas kunnen kinderen met een verkoudheid, koorts of andere milde griepverschijnselen niet komen. Dit is voor de veiligheid van de andere kinderen en het bestuur. Tijdens de Schoolparty worden er foto’s gemaakt in de Jeugdsoos. De kinderen met leukste, grappigste of meest originele verkleedoutfit maken kans op een prijsje. We hopen op een leuk en gezellig feestje!

Kinderen van 9 t/m 12 jaar
Voor alle kinderen van 9 t/m 12 jaar (na de zomer naar klas 1) die in Onstwedde wonen of naar school gaan hebben wij een fotospeurtocht in het dorp bedacht. Op maandag 10 augustus om 9:00 uur komt er een formulier online met foto’s van plekken in Onstwedde. Wij zijn benieuwd of jullie weten welk nummer van het huis of gebouw hoort bij deze foto’s. De kinderen mogen een eigen formulier invullen en inleveren voor donderdag 13 augustus 17:00 uur in de brievenbus bij onze voorzitter Martine op Kerklaan 5 in Onstwedde. Vergeet niet je naam, leeftijd en adres op de kleurplaat te zetten! Op vrijdag 14 augustus zullen wij winnaars kiezen in elke leeftijdscategorie. De namen van de winnaars zullen wij op Facebook en op de website delen voor vrijdag 14 augustus 15:00 uur. Het bestuur zal vrijdagmiddag de prijsjes langsbrengen bij de winnaars. Veel zoekplezier!

Op woensdag 12 augustus houden wij speciaal voor de kinderen van 9 t/m 12 jaar een Schoolparty bij Jeugdsoos de Boerderij! Het thema van de Schoolparty is ‘Pyjamaparty’ en kost €1,-. Graag zien we dat er zoveel mogelijk gepast betaald wordt. Het feestje begint om 19:30 uur. De ouders/verzorgers kunnen de kinderen brengen bij de jeugdsoos, waar een looproute zal worden uitgezet. Om 21:00 uur is het feestje afgelopen en zullen de kinderen weer opgehaald worden bij het grasveld. De ouders/verzorgers mogen zich verzamelen op het grasveld op 1,5 meter afstand. Op het grasveld zal dit ook worden aangegeven. Het bestuur zal samen met de kinderen naar buiten lopen zodat vervolgens de kinderen naar zijn/haar ouder/verzorger toe kunnen lopen. We verzoeken alle ouders om de regels van het RIVM in acht te nemen. Wij willen een leuk feestje houden voor de kinderen, daarom willen wij de ouders/verzorgers vragen om enkel de kinderen te brengen en op te halen. Er zal drinken en een snoepje uitgedeeld worden. Helaas kunnen kinderen met een verkoudheid, koorts of andere milde griepverschijnselen niet komen. Dit is voor de veiligheid van de andere kinderen en het bestuur. Daarnaast is het belangrijk dat kinderen ouder dan 12 jaar wel 1,5 m afstand houden tot het bestuur en andere volwassenen, hier zullen wij op letten. Tijdens de Schoolparty worden er foto’s gemaakt in de Jeugdsoos. De kinderen met leukste, grappigste of meest originele verkleedoutfit maken kans op een prijsje. We hopen op een leuk en gezellig feestje!

Bij vragen kan er altijd een mail gestuurd worden naar het bestuur.

Groetjes van het bestuur,
Michel Beikes
Tirza Hemmen
Jasmijn Poelman
Eline Potze               
Elyn Prins                   
Hilde Spaans           
Annelien Wever
Anneloes Wonink
Martine Wubs

E-mail Vakantiespelweek

Website Vakantiespelweek