11.04.2018 Nieuws van Vakantiespelweek

Het is alweer april en dat betekent dat de Spelweek steeds iets dichterbij komt. De voorbereidingen zijn alweer in volle gang en wij hebben er als bestuur al enorm veel zin in!

De dagen
In de vorige Schakel mochten we het thema bekend maken en nu mogen we al een klein beetje vertellen over de dagen. We zullen op maandag de week beginnen met een spetterende opening. Verder wordt er geknutseld en een tocht door het dorp gehouden. Dit jaar blijven we de dinsdag in Onstwedde, waar we een sportieve dag gaan hebben. Een dag later ruilen we Onstwedde in voor een dag naar een pretpark, maar welke dat gaat zijn, houden we nog even geheim. Op donderdag wordt er een markt georganiseerd met af en toe een optreden en de vrijdag sluiten we af met sport, spel, waterplezier en natuurlijk de optocht! De dagen worden steeds completer en we kijken uit naar de week zelf.

Schoolparty
16 maart was er weer een schoolparty met als thema ‘Foute Party’. Er was weer een grote opkomst en we zagen allemaal kinderen die ontzettend leuk verkleed waren. We hebben er een groot feest van gemaakt met z’n allen en ook deze keer zijn er veel foto’s gemaakt. De foto’s kunt u terugvinden op onze website.

Sponsorgeld
Tijdens de Spelweek kunnen we niet zonder de leiding, die ons elk jaar helpen om de Spelweek tot een groot succes te maken. Naast de leiding zijn we ook sponsoren nodig om de Spelweek te kunnen organiseren. Rabobank – altijd een grote sponsor van de Spelweek geweest – had dit jaar een nieuwe actie: de Rabobank Clubkascampagne. Leden van de Rabobank konden stemmen op hun favoriete club. Door middel van deze stemmen, konden we een geldbedrag ontvangen. Op 6 maart waren we uitgenodigd voor de finaleavond in de Klinker in Winschoten. Deze avond werden er vele cheques uitgedeeld en mochten we de eerste prijs van ruim €2000,- in ontvangst nemen! Wij zijn ontzettend trots en blij dat we door jullie zoveel geld hebben gekregen. Iedereen ontzettend bedankt! Daarnaast gaan wij binnenkort bij bedrijven langs om te vragen of ze ons dit jaar ook willen sponsoren, zodat we er weer een mooie week van kunnen maken!


Groeten van het bestuur Stichting Vakantiespelweek Onstwedde,
Ties Bruining               
Tirza Hemmen               
Maico Hommes
Jarno Kip               
Eline Potze
Elyn Prins
Annerie Raveling
Hilde Spaans
Martine Wubs

Website