09.04.2019 Nieuws van de Vakantiespelweek

Het is inmiddels alweer april en dat houdt in dat het nog minder dan een halfjaar duurt voordat de Spelweek weer begint! Samen met jullie willen we alvast even vooruitkijken, maar willen we ook nog even terugblikken op de laatste weken, want wat is er toch weer veel gebeurd!

Schoolparty
Op 22 maart werd er weer een Schoolparty georganiseerd voor de kinderen uit Onstwedde en Alteveer. Het thema was ‘’Raar met je haar’’ en wat kwamen er ontzettend leuke, gekke en rare kapsels voorbij! Het was een geslaagd feestje, waarbij veel gedanst en lol gemaakt werd!

Rabobank Clubkascampagne
Een paar dagen later – op 26 maart – gingen twee bestuursleden naar de Klinker in Winschoten. Hier werd net als vorig jaar de uitslag van de Rabobank Clubkascampagne bekendgemaakt. Ook dit jaar mochten we weer een ontzettend mooi bedrag in ontvangst nemen! Iedereen die op de Vakantiespelweek heeft gestemd: hartelijk bedankt!

De dagen
Zoals we al eerder bekend gemaakt hebben, is het thema ‘’Vakantiespelweek op Safari’’. We kunnen nu ook al een beetje vertellen over de activiteiten die er in de week zijn. Op maandag wordt er door elke groep geknutseld en een leuke tocht door het dorp gelopen. Op dinsdag worden er allemaal leuke spelletjes gespeeld en zijn er verschillende sportactiviteiten in Bourtange. Een dag later zullen we ook niet in Onstwedde te vinden zijn. We gaan dan naar het Tier- und Freizeitpark Thüle in Duitsland. Het is belangrijk dat kinderen dan een eigen ID-kaart hebben en deze meenemen. Op de donderdag zijn er ’s ochtends workshops en is er ’s middags een Safarishow. De vrijdag wordt een groot spektakel met allerlei springkussens en als afsluiting een optocht door het dorp!

Sponsoren
De Spelweek kan niet georganiseerd worden zonder de vele sponsoren. Vanaf deze maand komen we weer langs de bedrijven om te vragen of ze ons dit jaar ook weer willen sponsoren, zodat we er met z’n allen weer een mooie week van kunnen maken.

Groeten van het bestuur Stichting Vakantiespelweek Onstwedde,
Tirza Hemmen                
Jarno Kip                
Eline Potze
Elyn Prins        
Annerie Spaans
Hilde Spaans
Anneloes Wonink
Martine Wubs