04.06.2021 Nieuws van Campagne Glasdraad

Laatste drie weken van de GlasDraad vraagbundeling.

Bewoners uit Westerwolde en Stadskanaal kunnen zichzelf de komende weken tot en met 21 juni 2021 nog inschrijven voor glasvezel. Op dit moment heeft 30% van de bewoners zichzelf ingeschreven. Om de vraagbundeling te laten slagen en de aanleg door te laten gaan, moet dus nog 20% van de bewoners zichzelf inschrijven.

GlasDraad Win-Week
Na het succes van de Vroege Vogelactie kondigde GlasDraad vorige week ook de Win-Week aan. Alle bewoners die zichzelf hebben aangemeld voor 9 juni, maken kans op leuke prijzen.  De vraagbundeling loopt uiteraard wel door tot en met 21 juni 2021. Iedere bewoner die zichzelf heeft ingeschreven maakt kans op de volgende prijzen:

•    Een ballonvaart voor 2 personen
•    1 jaar lang gratis Formule 1 kijken bij Viaplay
•    Een EK-pakket

Glasvezel: een investering in de woning
Bij glasvezel denkt men vaak direct aan een snelle internetverbinding die vooral veel voordelen heeft voor gezinnen en bedrijven. Toch is glasvezel meer dan alleen een snelle en betrouwbare internetverbinding. Naast haarscherpe televisiebeelden, kan glasvezel ook een positieve invloed hebben op de waarde van uw woning. Hidde Oosterveld van Oosterveld Makelaardij: “Vraag 1 tijdens een bezichtiging is: wat voor internet is hier?”. Kijk het hele interview via de onderstaande link.

Kosten betalen ná de aanleg
Veel bewoners vragen zichzelf af wanneer ze de vastrechtvergoeding van eenmalig €250,- moeten betalen. Deze kosten worden pas geïncasseerd ná de aanleg van glasvezel, als de aansluiting bij u in de woning ligt. Dat duurt dus nog ongeveer 1,5 jaar.

Inschrijfavonden
De komende tijd organiseert GlasDraad inschrijfavonden. Bewoners kunnen hier terecht met alle vragen over glasvezel en kunnen hulp krijgen met inschrijven. De inschrijfavond in Onstwedde is op 18 juni van 17:00-20:00 in de kantine van Onstwedder Boys. Uiteraard bent u ook welkom bij de andere inschrijfavonden. Kijk op de website van GlasDraad voor het actuele overzicht en de tijden.

Interview met Hidde Oosterveld

Aanmelden via inschrijfformulier

E-mail

Website