15.01.2019 Nieuws Vakantiespelweek 2019

Het is alweer januari. De feestdagen liggen alweer achter ons en het nieuwe jaar is begonnen. Daarom willen wij jullie als eerst een gelukkig en gezond nieuwjaar wensen!

Thema
We zijn alweer druk bezig met de voorbereidingen voor Vakantiespelweek 2019. We hebben alweer een aantal vergaderingen gehad en we hebben inmiddels ook een thema uit kunnen kiezen! Wat het thema is, houden we nog even geheim. Wel kunnen we vertellen dat de dagen zijn verdeeld en de eerste ideeën op papier staan. Iedereen doet zijn of haar uiterste best om er ook dit jaar weer een fantastische week van te maken.

Schoolparty
Op 21 december werd de eerste schoolparty gehouden. Het thema van deze schoolparty was ‘X-masparty’. Er zijn veel kinderen naar jeugdsoos ‘De Boerderij’ gekomen om er met z’n allen een groot feest van te maken. En dit is gelukt, want het was een super leuke en gezellige avond. De jongens en meisjes zagen er erg mooi uit in hun mooiste kerstoutfit. Daarom was het voor ons erg lastig om te kiezen wie de prijs mocht winnen voor de allermooiste outfit. Wij als bestuur hebben genoten van deze avond en we hopen iedereen weer te zien bij de volgende schoolparty.

Stichting Vakantiespelweek Onstwedde,
Tirza Hemmen                
Maico Hommes                
Jarno Kip              
Eline Potze
Elyn Prins
Annerie Spaans
Hilde Spaans
Anneloes Wonink
Martine Wubs