01.10.2019 Nieuwe leden bij de Handelsvereniging

De Handelsvereniging heeft weer twee nieuwe leden mogen verwelkomen,
namelijk Volders hoveniersbedrijf en boomkwekerij gevestigd aan de Kerklaan en Flexiplus Huishouding sinds kort gevestigd aan de Havenstraat in Onstwedde. De Handelsvereniging organiseert commerciële activiteiten, maar ook daarnaast worden er activiteiten georganiseerd die misschien niet direct de taak zijn van een Handelsvereniging maar wel belangrijk zijn voor de saamhorigheid in het dorp.


Ieder jaar in juli organiseren wij de Diamantweek, in de decembermaand de sfeervolle verlichting en kerstbomen door het dorp en binnenkort weer de sint intocht met het sinterklaasfeest voor de kinderen. Allemaal mooie activiteiten welke mogelijk worden gemaakt door de leden van de Handelsvereniging, niet altijd direct uit eigen belang maar zeker uit betrokkenheid met het dorp.

Het lidmaatschap is voor alle verenigingen, ondernemers en bedrijven die gevestigd- of zakelijk actief zijn in Onstwedde. Onstwedde is een dorp met veel bedrijven en verenigingen, samen kunnen we elkaar versterken. Door onze krachten te bundelen en gezamenlijk naar buiten te treden, zetten wij als vereniging Onstwedde positief op de kaart. Want met een goed bestand aan nijverheid en bedrijvigheid blijft de leefbaarheid in ons dorp groot

Ook lid worden van de handelsvereniging? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met iemand van het bestuur of via het mailadres van de Handelsvereniging.

E-mail

Meer informatie over de Handelsvereniging