21.09.2019 Nieuw Wandel en Fit Event in Smeerling

Fit en gezond leven is lekker leven. Westerwolde biedt onder meer vele mogelijkheden om heerlijk te wandelen. Ook zijn er vele bedrijven en organisaties in de regio die mensen op allerlei manieren helpen bij een fit en gezond leven.

Dit alles wordt gepresenteerd tijdens het gloednieuwe Wandel + Fit Event, dat op zaterdag 2 november plaatsvindt in en vanaf Gasterij Natuurlijk Smeerling, Smeerling 15 in Onstwedde.
 
Tijdens het event is er informatie over wandelroutes verkrijgbaar. Ook presenteren zich diverse bedrijven die gespecialiseerd zijn in producten en diensten op het gebied van fit en gezond leven.

Verder zijn er die dag enkele wandelclinics door de prachtige omgeving van Smeerling en Ter Wupping: het Beleefpad van 3,5 kilometer en een 7 kilometer lange wandelclinic door Prenger Hoekman Fysiotherapie en een dog walk over ongeveer 6 kilometer voor wandelaars met honden. Voor al deze wandelingen geldt dat het aantal deelnemers beperkt is. Aanmelden hiervoor kan bij Gasterij Natuurlijk Smeerling.

Aanmelden

of

T (0599) 312611