27.03.2013 Mystery Land in JSDB

Na meerdere party’s met een Nederlandstalig tintje, zoals de Piratenparty, de Foute party en de Après Ski-party, slaat jeugdsoos ‘de Boerderij’ op zaterdag 6 april een andere muzikale weg in met het thema ‘Mystery Land’.

Mystery Land is een dancefeest dat sinds 1993 in Nederland gehouden wordt. Bij de verschillende edities hebben veel verschillende DJ's en bands opgetreden. Zo groeide het feest uit van een housefeest tot een festival met veel verschillende stijlen dat een breder publiek moest trekken. De genres muziek die er gedraaid worden zijn: techno, house, trance, dance, hardstyle, urban, hiphop en electro.

Dit uitgebreide muzikale genre zorgt voor een nog uitgebreidere scala aan artiesten. Denk hierbij aan oudjes als Ron Hardy, Mackenzie en Daft Punk, maar ook aan de ‘jonkies’ zoals David Guetta, Wasted Penguinz en Avicii. En natuurlijk een waslijst aan Nederlandse toppers als Afrojack, Armin van Buuren en Vato Gonzalez.

Mystery Land vindt plaats op zaterdag 6 april in jeugdsoos ‘De Boerderij’ en begint om 20.30 uur. De entree is gratis voor pashouders en kost niet-pashouders € 3,-.

Website