12.06.2019 Meld je nu aan voor de solextocht

Voel de wind door je haren. Handen aan het stuur. Lange leren jas aan. Pothelm op. In optocht.

Ja, het is en blijft een schitterend schouwspel: de Solextocht in Onstwedde!! Voor iedereen die dit jaar mee wil doen aan dit origineel evenement; meld je nu aan!

Het wordt een succes met een rit op de solex op 4 juli!

Vertrek en aankomst bij Eetcafé Gerak.

Wegens het succes van voorgaande jaren organiseert de Handelsvereniging ook dit jaar weer de Solextocht en is er een prachtige route uitgezet in het Westerwolds gebied.
Nostalgie en hilariteit gegarandeerd; samen met je collega, vriend/vriendin of misschien met opa een rondje Solexen - wie wil dat nu niet?

We hebben dit jaar rondes van ca. 45 minuten tegen een gering tarief van € 20,00 per persoon (dit is inclusief lange leren jas, pothelm en humor!). Er zijn plaatsen voor 15 deelnemers per ronde. De starttijden zijn:

18.00 uur
18.30 uur
19.00 uur
19.30 uur
20.00 uur
20.30 uur
21.00 uur

Mocht de solextocht wegens extreme weersomstandigheden of anders door de organisatie geannuleerd worden, dan ontvangt men een terugbetaling van 100%. Annulering door de deelnemer wegens ziekte of onvoorziene omstandigheden geeft geen terugbetalingsgarantie, u mag wel eventuele vervanging regelen. U dient akkoord te gaan met de ‘huurvoorwaarden’ en bevestigen dat de deelnemer(s) 18 jaar en ouder zijn alvorens aanmelding.

↤ Ja, deelnemer(s) zijn > 18 jaar
↤ Ik heb de huurvoorwaarden gelezen en ben akkoord

Meld je aan onder vermelding van je (groeps)naam, voorkeur tijdstip en aantal deelnemers per whatsapp. Je ontvangt dan een betaalverzoek. Na ontvangst betaling is je deelname definitief.

Let op! Zolang de betaling niet binnen is wordt het tijdstip vrijgegeven voor iemand anders en vol = vol!!

MELD U AAN op: M 06-21906427

Handelsvereniging Onstwedde