09.04.2013 Martijn Geertsema in De Dag Vanmorgen

Vanmorgen is het nieuwe actualiteitenprogramma: “De Dag Vanmorgen” voor het eerst de ether in gegaan.

Vanaf vanmorgen kunnen luisteraars van Radio Westerwolde iedere werkdag van 09.00 tot 12.00 uur luisteren naar het nieuwe live programma: ” De Dag Vanmorgen”. Het programma wordt gepresenteerd door Martijn Geertsema uit Onstwedde.

In het programma wordt speciaal aandacht  besteed aan onder andere:  regionieuws, het weerbericht, werkgelegenheid en andere zaken die spelen in de samenleving. Tevens worden er regionaal en landelijk bekende artiesten uitgenodigd in de studio.

Martijn Geertsema uit is als eigenaar van IMAGE media/entertainment ook verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten van Radio Westerwolde, zoals bijvoorbeeld de verkoop van advertenties op zowel de radio als op de website van Radio Westerwolde.

Voor Radio Westerwolde en haar luisteraars is Martijn geen vreemde. Al enkele jaren zet hij zich in als vrijwilliger en presenteert hij het zaterdagavond programma “Kick van het Weekend”. Tevens stond hij in 2008 aan de wieg van Westerwolde voor KiKa, waar Radio Westerwolde 20.000,- euro inzamelde voor KiKa. Tijdens deze actie zijn er 1475 KiKa-beren verkocht.

Bron: Westerwolde Actueel

Martijn Geertsema