15.04.2019 Landhuis Run 2019

Afgelopen zaterdag werd de Landhuis Run 2019 georganiseerd; een jaarlijks terugkerende run voor de bewoners van de Zijlen, locaties Onstwedde en Musselkanaal.

Bewoners met een verstandelijke en lichamelijke beperking een onvergetelijke dag bezorgen, onder het genot van een heerlijke kom soep, broodjes, lekkere koffie/thee met smakelijke koek, dat was vandaag het doel van de Landhuis Run.

De motorrijders verzamelden zich 's middags bij Zaal 12 in Vlagtwedde en gingen vervolgens in colonne naar Het Landhuis in Onstwedde. Daar werden ze opgewacht door de bewoners van Het Landhuis en d’Oale Kazerne uit Vlagtwedde. Terwijl de motorrijders en een aantal bewoners van Het Landhuis smulden van de snert en bruine bonensoep met roggebrood en katenspek, bereid door RJJ Catering uit Vlagtwedde, of koffie met cake van Moeke Smith, liepen anderen al keurend langs de motoren en trikes. Voor een paar was de keuze al snel gemaakt; op die motor of trike wilden ze een ritje maken!

En eindelijk was het zover, de motoren werden gestart en de eerste rondjes door Onstwedde gemaakt. Het was genieten voor zowel de mensen van De Zijlen als de motorrijders.

Rond kwart voor vier vertrokken de motoren richting Musselkanaal. Ze werden nagezwaaid door een heleboel blije mensen.

Ook de bewoners van de Diemerhof mochten om de beurt als passagier een ritje op een motor of trike maken. Voor de motorrijders waren er als beloning lekker belegde broodjes en een grote glimlach van oor tot oor.

Bron/foto's: Westerwolde Actueel

Video