21.12.2021 Lancering website VIP! Stadskanaal

Lancering website Vrijwilligers Informatie Punt (VIP!) Stadskanaal

Vorige week is de nieuwe website van het Vrijwilligers Informatie Punt (VIP!) Stadskanaal live gegaan.

Iets betekenen voor een ander
Het Vrijwilligers Informatie Punt (VIP!) Stadskanaal is er voor iedereen die vrijwillig iets voor een ander wil betekenen. Het doel van VIP! Stadskanaal is vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties met elkaar in contact brengen. Op de nieuwe website kunnen (potentiële) vrijwilligers en organisaties terecht voor actuele vacatures.

Vrijwilligers zijn onmisbaar
Wethouder Marc Verschuren is blij met de nieuwe website: “Vrijwilligers zijn onmisbaar in onze dorpen en wijken. Met de komst van deze website is er nu een centrale plek waar vraag en aanbod bij elkaar komen. Ik zou het mooi vinden als nog meer inwoners in hun buurt of wijk als vrijwilliger aan de slag gaan om anderen te helpen.”

Bereikbaarheid
Alle informatie is te vinden op de website maar voor meer vragen is VIP! Stadskanaal te vinden aan het Gandhiplein 5, Stadskanaal. Vanaf 11 januari 2022 is daar wekelijks op di-, woe-, en donderdag van 13.00 tot 16.00 uur inloopspreekuur. VIP! Stadskanaal is ook telefonisch bereikbaar of per e-mail. 

Welstad
VIP! Stadskanaal is onderdeel van Welstad. Welstad ondersteunt alle inwoners in Stadskanaal met vragen over bijvoorbeeld gezondheid, geld, leefbaarheid, leefstijl, opvoeden en opgroeien en eenzaamheid. Ook ondersteunt Welstad initiatieven en activiteiten in wijken en buurten die gezondheid en ontmoeting tussen buurtbewoners stimuleren.

Website VIP

T (0599) 665001

E-mail