11.01.2018 Klik! Persoonlijke digitaal advies

Hoe verstuur ik berichtjes vanaf mijn mobiel; hoe kan ik skypen met mijn (klein)kinderen; hoe voeg ik een bijlage toe aan een e-mail en hoe werkt facebook nou eigenlijk?

Persoonlijk digitaal advies
Op diverse locaties in de gemeente Stadskanaal kunnen mensen bij Klik! terecht met vragen over hun smartphone, laptop, tablet en andere digitale zaken. Vervolgens krijgen ze persoonlijke hulp van vrijwilligers en/of studenten van het Noorderpoort Stadskanaal. Bezoekers kunnen hun eigen smartphone, tablet of laptop meenemen, maar er zijn ook enkele laptops beschikbaar in het wijkgebouw.

Waarom Klik!
Klik! is niet alleen een praktische dienst, het is vooral ook een sociaal gebeuren en heel leerzaam voor iedereen. Bovendien speelt het project in op toekomstige ontwikkelingen: de overheid heeft het streven om binnen afzienbare tijd al haar diensten digitaal aan te bieden. Niet iedere inwoner is hierop voorbereid. Klik! wil mensen – vooral ouderen – hier enigszins bij helpen.

Iets voor u?
Meer informatie vindt u op de website. Of loop gewoon eens binnen! Wilt u ook deelnemen aan Klik! dan kunt u wekelijks op de volgende tijden en locaties terecht. Aanmelden is niet nodig en er zijn geen kosten aan Klik! verbonden:

•    Maandagochtend tussen 10:00-12:00 uur bij de Wijkinloop buurtcentrum Noordstee in Stadskanaal
•    Maandagochtend tussen 10:00-12:00 uur in buurtcentrum De Bolster, Boslaan in Onstwedde
•    Dinsdagochtend tussen 10:00–11:30 uur bij de koffieochtend in buurthuis ’t Lange End in Stadskanaal
•    Dinsdagmiddag tussen 14:00–15:30 uur in het Wijklokaal Parkwijk, Margrietlaan 1a. in  Stadskanaal
•    Donderdagmiddag tussen 13:30-15:00 uur in MFA lint, W. Diemerstraat 7 in Musselkanaal

Neem contact met ons op per e-mail.

E-mail

Website