17.05.2018 JSDB XL!

Het grote succes van JSDB de Reünie vorig jaar smaakte voor zowel de vrijwilligers als de bezoekers naar heel veel meer.

Daarom organiseert Jeugdsoos de Boerderij een nieuwe versie van JSDB de Reünie. Maar dan een keer zo groot, een keer zo gaaf en een keer zo lang! 

Van vrijdag 22 juni tot en met zondag 24 juni staat er naast de Jeugdsoos een feesttent. Het programma voor dit weekend ziet er als volgt uit: Vrijdag 22 juni is er een Bedrijvenbeurs waar alle ondernemers van Onstwedde en omstreken de kans krijgen om hun bedrijf te promoten.

De tent is vanaf 13.00 uur geopend en we sluiten af om 21.00 uur.Op zaterdag 23 juni doen we JSDB de Reünie dunnetjes over. Deze avond feesten we samen met de rockband 5th Wheel het dak er af. De tent is geopend vanaf 20:30 uur. Kaarten voor deze avond zijn in de voorverkoop 10,00 euro per stuk en aan de deur 12,50 euro.

Wie er zaterdag 23 juni bij wil zijn, kan kaarten kopen bij: Snackbar ’T Wold Onstwedde, Eetcafé Gerak Onstwedde, Thijs Vlagtwedde, Snackpoint ’T Stoepje Alteveer.

We sluiten dit weekend af met een dienst in de tent. Het programma voor deze avond is nog niet bekend maar we zijn er druk mee bezig. Meer informatie volgt. Houd voor meer informatie over het weekend of de kaartverkoop, de website www.jsdb.nl en Facebook in de gaten. De organisatie van JSDB XL gaat hard aan de slag om er een super weekend van te maken en ziet iedereen graag op 22, 23 en 24 juni!