02.05.2022 Jeugdsoos de Boerderij bestaat 50 jaar!

Ongetwijfeld heeft u wel eens gehoord van Jeugdsoos de Boerderij. De kans is ook groot dat u al eens in de Jeugdsoos bent geweest, of dat u vrijwilliger bent geweest. Bijna 50 jaar geleden is de Jeugdsoos opgericht als plek waar de jongeren uit Onstwedde en omgeving elkaar konden ontmoeten. Een kleine ruimte dat later uitgroeide tot een ruimte met bar, muziek en dansvloer. Een perfecte plek voor de jeugd om elkaar te treffen, een drankje te drinken en een spelletje te doen. Al bijna 50 jaar draait de Jeugdsoos door de kracht van jonge vrijwilligers in de leeftijd van 17 – 32 jaar. Ontzettend uniek als u het ons vraagt!
 
In 2022 bestaat Jeugdsoos de Boerderij dan echt 50 jaar en dat willen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Onopgemerkt is eigenlijk nog zacht uitgedrukt. Van maandag 11 tot en met zondag 17 juli 2022 organiseert Jeugdsoos de Boerderij een feestweek met activiteiten om het 50 jarig bestaan te vieren.

Hieronder vindt u een overzicht van het programma zoals wij die hebben samengesteld. Het is een uitgebreid programma voor jong en oud. Via onze Instagram en Facebookpagina en via Onstwedde.info en de Schakel houden we jullie op de hoogte wanneer de kaartverkoop van start gaat en voor welke activiteiten opgave nodig is.

Wij hebben er al heel veel zin in!

Namens alle vrijwilligers van Jeugdsoos de Boerderij

Facebook