22.08.2019 Historisch reisverslag over Onstwedde

De redactie van Onstwedde.info ontving de volgende mail.
 

Beste lezer,
 
Ruim drie weken hebben we de afgelopen twee zomer vakanties gevierd in de provincie Groningen, waarbij we de eerste week het Westerkwartier en de tweede week het Hogeland hebben bezocht. In de derde week bezochten we de Veenkoloniën - het Oldambt - Westerwolde.

Van deze vakanties maken we de laatste jaren een historisch reisverslag. Dit reisverslag heeft de titel 'De Ommelanden' gekregen. Hiervan staat het verslag van de eerste tweeëntwintig dagen - na 21 maanden schrijven - nu online. Het wordt tevens gebruikt voor een geschiedenis (literatuur) onderzoek, waaraan sinds 2011 geschreven wordt.

Deze tweeëntwintig dagen van dit reisverslag beslaat tot nu ruim 610 pagina's A4 en maakt gebruik van zo'n 2430 mini-foto's die aangeklikt uitvergroot bekeken kunnen worden.

In de tekst zijn talloze verwijzingen gemaakt naar andere internetpagina's, waaronder die van Onstwedde.info. Vaak hebben we deze ook gebruikt als informatiebron, dus hartelijk dank voor het verzamelen en schrijven van deze pagina.

Dat is ook de reden waarom jullie deze mail ontvangen.

Hopelijk draagt het iets bij aan de algehele kennis over dit prachtig, historisch en bijzonder gebied.
 
Wij verwijzen naar jullie site op Dag 22, dat bestaat uit 57 A4-pagina's met daarbij een kleine 230 minifoto's.

Veel leesplezier met deze ontdekkings- en/of herkenningstocht!

Met vriendelijk groet,
 
Heleen van Baalen en Weiko Piebes
Zwijndrecht

Het reisverslag: Dag 22 door Onstwedde
 
 
E-mail
website