22.02.2021 'Het kan nú nog', láátste generatie

'Het kan nú nog', láátste generatie

De laatste generatie ooggetuigen van de oorlogsjaren in Onstwedde, ze zijn nog onder ons. We kunnen hen nog vragen naar hun herinneringen.

Een groot aantal (oud-)Onstwedeers is geïnterviewd over de jaren ’40-’45. Hun waargebeurde verhalen staan in het Onstwedder oorlogsverhalenboek, dat in april ’21 uitkomt. Eén van de vertellers, Aaldrik Wilts, is helaas al overleden. Jammer dat hij het boek niet meer in handen krijgt. Maar voor zijn familie en bekenden is het boek nu waarschijnlijk extra waardevol.

Het oorlogsverhalenboek ‘De muren hebben oren’ is ongeveer 21 bij 30 cm, telt 224 pagina’s en 40 verhalen. Tot en met donderdag 25 februari kunt u nog voorintekenen voor € 25. Daarna kost het boek € 35. Onder het Nieuws op deze website staat meer informatie over de inhoud en de voorintekening.   

Hebt u familie of bekenden, die wel een boek willen, maar geen mail hebben? Misschien wilt u voor hen bestellen. Vul het totaal gewenste aantal boeken in en lever die later bij hen af. Zo helpen we elkaar! Het boek als cadeau… ook een goed idee!  

Voorintekening


Foto's:
Hiske, Hilvert en Aaldrik Wilts van Eerste Barlage 8
Impressie Oorlogsverhalenboek