16.03.2020 Herdenkingsweek uitgesteld

Helaas heeft ook het Comité 75 jaar bevrijding in verband met de dreiging van het Coronavirus moeten besluiten om de activiteiten in de herdenkingsweek van 13 tot met 17 april af te blazen.

We willen natuurlijk ieder risico op besmetting van bezoekers/deelnemers tijdens de voorbereidingen van de herdenkingsweek, maar waarschijnlijk ook nog tijdens de herdenkingsweek vermijden.

We gaan de komende week inventariseren welke consequenties dit heeft en welke stappen we moeten ondernemen. Eén ding staat voor ons als een paal boven water: de herdenkingsweek wordt op een later tijdstip gevierd. Wanneer? Dat wordt ergens in het voorjaar van 2021. We verwachten dat veel evenementen worden doorgeschoven naar een later tijdstip dit jaar en het zou jammer zijn wanneer onze herdenkingsweek moet "concurreren" met andere evenementen. Een exacte datum maken we binnenkort bekend, er moeten eerst nieuwe afspraken worden gemaakt met onder ander de mensen van de lasershow e.d.

Heel veel dank voor de tomeloze inzet van alle vrijwilligers tot dusver. Het is voor iedereen een teleurstelling maar we hopen en verwachten dat iedereen begrip heeft voor deze uitzonderlijke situatie. We vragen om het enthousiasme waarmee de afgelopen periode is gewerkt vast te houden voor de herstart van de (voorbereidende) activiteiten.

Zodra we een plan hebben opgesteld over hoe verder, volgt meer informatie en dan gaan we ook met  de sponsoren contact opnemen.

Enne... de verloting gaan we binnenkort wel houden.

Het comité 75 jaar bevrijding,

Janneke Prins
Helga Huls
Fianne Meijer
Jan Hidde Wilzing
Henk Fissering
Marcel Nijboer
Gert Meijer