27.01.2024 Henk Stoorvogel spreekt in Smeerling 2 feb

KampVuurAvond Onstwedde bestaat al 10 jaar. Om dit jubileum te vieren komt Henk Stoorvogel spreken. Dit openluchtevenement is op vrijdagavond 2 februari om 20.30 uur. Locatie is de Davy Crocketthoeve, Smeerling 19 in Onstwedde.

Doel en ontstaan
10 jaar geleden werd de KampVuurAvond Onstwedde opgericht. Ontstaan vanuit vriendschap en de behoefte om elkaar te spreken in een ongedwongen setting. Kampvuuravonden zijn voor alle mannen die geïnspireerd en opgebouwd willen worden. Jan Wubs, voorzitter van KVA Onstwedde, merkt op: “Met een vuurtje, iets te drinken, te eten en een spreker geven deze avonden ruimte voor openhartige gesprekken. Al tien jaar vinden de avonden plaats op de prachtige locatie in Smeerling”

Henk Stoorvogel
Op 2 februari is Henk Stoorvogel de spreker. Hij sprak al op meerdere avonden in Onstwedde en was daarom ook graag bereid om ook op deze jubileumeditie te komen spreken. Deze avond zal hij spreken over het thema “Holt vol!”

Momenteel is Stoorvogel – onder andere – schrijver, bestuurslid van de Stichting Opwekking – bekend van de jaarlijkse Pinksterconferentie, en actief als communicatietrainer.

Herderstocht
Gedurende het jaar organiseert KampVuurAvond Onstwedde ook andere activiteiten. Zo is de organisatie zeer direct betrokken bij de organisatie van de jaarlijkse Herderstocht in Onstwedde. De volgende editie staat alweer in de kinderschoenen.

Kijk voor meer informatie op de website.

Website

Foto: Archief Onstwedde.info