15.05.2021 Glasvezel voor nu én in de toekomst

Glasvezel kan enorme datavraag gemakkelijk aan. Nu én in de toekomst.

Met glasvezel heeft u een toekomstbestendige verbinding in huis waarmee u klaar bent voor álle digitale ontwikkelingen.

Met een glasvezelnetwerk zijn de gemeenten Westerwolde en Stadskanaal ook klaar voor de toekomst.

Het gaat dan om onder andere de kleine kernen; Alteveer, Bellingwolde, Blijham, Bourtange, Mussel, Onstwedde, Oudeschans, Sellingen, Veelerveen, Vlagtwedde, Vriescheloo en Wedde die in aanmerking komen voor glasvezel.

Het buitengebied van Onstwedde heeft al glasvezel, het zou mooi zijn als ook onze kern niet achterblijft. Om mee te gaan met alle toekomstige ontwikkelingen is glasvezel naast de coax- en telefoonlijn belangrijk.

Heeft u het al met uw buren gehad over het belang van glasvezel? Praat eens met uw vrienden en buurtgenoten, u kunt ze waarschijnlijk een goed persoonlijk advies geven. Zo zorgen we er samen voor dat we de 50% inschrijvingen behalen.

Videobellen, online winkelen, films kijken, cloudopslag, slimme apparaten en zorg op afstand: we maken er veelvuldig gebruik van. Het afgelopen jaar werd meer dan ooit duidelijk hoe afhankelijk we zijn van een snelle en stabiele verbinding. Glasvezel kan deze enorme datavraag gemakkelijk aan. Nu én in de toekomst. Het levert bovendien nog meer op: u kunt jaarlijks beslissen of uw huidige provider nog bij u past en eventueel overstappen. Vergelijk het met uw energieleverancier, mobiele abonnement of zorgverzekeraar. Daar beoordeelt u ook elk jaar of het aanbod en de leverancier nog bij u past.

De kosten voor de inschrijving zijn eenmalig € 250,00 en daarnaast betaalt u de maandelijkse abonnementskosten aan een van de serviceproviders.
We krijgen vaak te horen dat er geruchten rondgaan over de kosten. Vertel daarom vooral aan al uw buurtgenoten en vrienden dat de kosten echt eenmalig € 250,00 zijn, met een abonnement bij een van de serviceproviders. 

Bij meer vragen kunt u altijd even langsgaan in een van de winkels van GlasDraad of even bellen T (0850) 479223.

Openingstijden winkels:
•    Donderdag 13:00 - 18:00 uur: De Meet in Bellingwolde
•    Vrijdag 13:00 – 20:00 uur: Bibliotheek/ RTV Westerwolde in Vlagtwedde
•    Zaterdag 12:00 – 17:00 uur: Bibliotheek/ RTV Westerwolde in Vlagtwedde

Heeft u al een vlaggetje?
We zijn druk bezig om bij iedere bewoner die zich heeft ingeschreven een vlaggetje langs te brengen, helaas lopen we door het hoge aantal inschrijvingen wat achter. De vlaggetjes zijn erg belangrijk voor het behalen van de 50% inschrijvingen, dus laat uw vlaggetje vooral in de tuin wapperen!  Als u al een tijdje wacht op een vlaggetje of uw vlaggetje is opeens verdwenen, dan kunt u ons natuurlijk altijd even bellen op T (0850) 479227 of mailen.

E-mail

Lees meer op de website

Volg ons op Facebook, Instagram of Twitter voor het laatste nieuws!

Waarom glasvezel, bekijk de video